TAGJAINK


Klaszterünk jelenlegi tagságát a hazai, piacvezető info-kommunikációs, elektronikai, UTM, légi
közlekedési és járműipari vállalatok alkotják.

TAGJAINK


Klaszterünk jelenlegi tagságát a hazai, piacvezető info-kommunikációs, elektronikai, UTM, légi közlekedési és járműipari vállalatok alkotják.

T-Systems Magyarország Zrt.

Magyarország legnagyobb teljes spektrumú info-kommunikációs szolgáltatója, amely Budapesten működteti Smart City Kompetenciaközpontját az egész Deutsche Telekom hálózat számára.

Bővebben
Hungarocontrol Zrt.

Magyarország egyik legsikeresebb állami tulajdonú vállalata, amely a magyar légtérben, valamint a Koszovó fölötti magas légtérben nyújt légiforgalmi szolgáltatásokat.

Bővebben
Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft.

A vasúti- és haszongépjárművek fékrendszereinek, valamint egyéb járműbiztonsági rendszereinek vezető beszállítója és globális piacvezető gyártója. A cég egyik legnagyobb K + F központja Budapesten található.

Bővebben
Cisco Systems Magyarország Kft.

USA-központú multinacionális technológiai cég, amely hálózati hardvereket, távközlési berendezéseket és egyéb csúcstechnológiai szolgáltatásokat, termékeket fejleszt, gyárt és értékesít.

Bővebben
Ericsson Magyarország Kft.

Az egyik vezető informatikai és kommunikációs technológiai szolgáltató (IKT), melynek második legnagyobb európai kutatási-fejlesztési központja Budapesten működik.

Bővebben
Electrobus Europe Zrt.

Az Electrobus Europe Zrt. 2018-ban kezdte meg működését a híres magyar buszgyártó, az IKARUS és a kínai elektro-mobilitásban vezető CRRC vegyesvállalataként.

Bővebben
Autóipari Próbapálya Zala Kft.

A Zala ZONE tesztpálya egyedisége, hogy a hagyományos járműdinamikai tesztek mellett az autonóm (önvezető) járművek, továbbá az elektromos járművek validációs vizsgálatait is lehetővé teszi.

Bővebben