Virtuális küldetés Hollandiában: fedezd fel a Holland mobilitási ökoszisztémát és ismerkedj meg Európa-szerte működő vállalatokkal!

November 18-án (10:00 és 16:15 között) cégek és akcelerátorok számára lehetőséget kínálunk arra, hogy megismerjék a holland autóipari és intelligens/zöld mobilitási ökoszisztémát és mindezt otthonról, ingyenesen! A napirendben: előadások a „Mobilitási rendszer digitalizálása” témakörben; virtuális B2B értekezlet az egyéni preferenciákhoz igazítva és a Klaszter-csere program bemutatása, amely a kkv-k és akcelerátorok új Airbnb-je/Erasmus programja.

Partnerünk, a RAI Automotive Industry NL, egy egész napos virtuális küldetést szervez a RECiPE4Mobility uniós projekt keretein belül, a „Mobilitási rendszer digitalizálása” témakörében.

A RAI Automotive Industry NL munkatársai által tartott három előadás az ökoszisztémáról segít megérteni, hogy hogyan találkozhatnak az általatok kigondolt megoldások, a holland prioritásokkal ezen tematikán belül.

Az előadásokat virtuális B2B foglalkozások követik, ahol megismerkedhetnek Franciaországból, Németországból, Magyarországból, Hollandiából és Portugáliából érkező vállalatokkal és akceletárokkal, akik az alábbi területekről érkeznek:

-Smart alkalmazások,
-Digitális infrastruktúra,
-Töltési infrastruktúra,
-Smart járművek,
-Zöld járművek.

Végül, de nem utolsó sorban bemutatásra kerül a Klaszter-csere program, amely a kkv-k és akcelerátorok új Airbnb-je/Erasmus programja. Ez a pilot program, a RECiPE4Mobility projekttel együtt lehetővé teszi a kkv-k, akcelerátorok és egyéb üzletfejlesztés támogató szervek számára, hogy Európa-szerte az EU által társfinanszírozott cserék révén találkozzanak partnerekkel.

Ez egy egyedülálló lehetőség hálózatának fejlesztésére és új piaci lehetőségek megtalálására! Ne várjon tovább, és regisztráljon erre a virtuális misszióra Hollandiában!