INTonomous Emirátusoki misszió

Együttműködések, a benyomások és a beszélgetések voltak a fő jellemzők az INTonomus Emirátusoki misszióban.
Befektetői találkozókon vettünk részt, cégbemutatókat és előremutató beszélgetésekben vettünk részt az új piacokon megjelenő új üzleti lehetőségek érdekében. Találkoztunk a kulcsfontosságú iparági érdekelt felekkel, és nagyon sok szakértővel. A küldetés nagyon mozgalmas volt, dolgos napjaink voltak hálózatépítéssel, befektetési találkozókkal, piaci lehetőségekkel.

 

 

Munkaértekezletet és megbeszéléseket folytattunk a Mesterséges Intelligencia Minisztériummal, az Egyesült Arab Emírségekben, a DUBAI FUTURE ALAPÍTVÁNYAL és a Mohammed Bin Rashid Kormányzati Innovációs Központtal, és rengeteg gyümölcsöző üzleti kapcsolat magját ültettük el a Daman Investments-szel, az egyik vezető vállalati befektetéssel.

Megismerkedtünk a NAFFCO FZCO „védelem szenvedélyünk” tűzoltóautókat és életbiztonsági megoldások gyártójával és szállítójával. Izgalmas beszélgetéseket folyattunk az Integrált Közlekedési Központtal – ITC Abu Dhabi és őexcellenciája Abdullah Al Marzouqi és csapata Abu Dhabiban is megtisztelt bennünket a figyelmével. Elmentünk egy hálózatépítési ülésre a híres in5 Dubaiban, egy nagyszerű technológiai innovációs központban amely több száz techpreneur startup otthona, ahol meghívást kaptunk mind a panelbeszélgetésre, mind a hálózatépítési szekcióra. Rengeteg benyomás, finanszírozási lehetőség és nagyszerű kapcsolatok jellemezték az INTonomous misszióját.